Milioneri 🌙Islamik – Shqip 2020: Kuizi Shqiptar APK MOD (Unlimited Money) 1.0.4

Milioneri 🌙Islamik – Shqip 2020: Kuizi Shqiptar APK MOD (Unlimited Money) 1.0.4

Description of Milioneri 🌙Islamik – Shqip 2020: Kuizi Shqiptar APK MOD (Unlimited Money) 1.0.4 for android (unlimited money)

Luaj, provë dhe përmirëso njohuritë e tua 🌙islame në gjuhën 🇦🇱shqipe

Lojë intelektuale fetare përmban mijëra pyetje dhe përgjigje islame në gjuhën shqipe. Qushtë kuizi numër një fetar në Shqipëri.

Shpresojmë që ju të pëlqeni dhe të kaloni kohën tuaj të lirë duke mësuar fenë tonë të shenjtë (Islam) në gjuhën shqipe.

❓ Testoni njohuritë tuaja për Allahun, Muhamedin, Kur’anin dhe Islamin në gjuhën tuaj amtare (gjuhë shqipe)! Shihni sa mirë i dini faktet për një nga fetë më të mëdha në botë, për agjërimin në Ramazan, Shtyllat e Islamit, Haxhin (haxhin në Mekë) dhe shumë më tepër!

Ai përmban shumë pyetje me shpjegime të përhapura në kategori të ndryshme dhe në disa nivele.

🕌 Në këtë kuiz islamik të Shqipërisë, ka pyetje interesante, fetare me përgjigje në lidhje me temat islamike:
* Sahaba
* Fiqh
* Hadithi (veprimet, fjalët dhe miratimet e Profetit)
* Kurani (Kurani i Shenjtë)
* Bazat e Islamit
* Lutjet muslimane
* Islami: Dita e Gjykimit
* Profetët (Profetët në Islam)
* Dijetarët (‘ulematë)
* Jeta e Profetit Muhamed (paqja qoftë mbi të)
* Një nga pesë shtyllat e Islamit
* E vërteta dhe e vërteta mbi Islamin
* A e dini vërtet Islamin?
* Ushqimi në Islam
* Shokët e Profetit

Fjala lojë funksionon në çdo kohë offline. Me këtë lojë të trurit luani pyetje mbi Islamin dhe përmirësoni njohuritë tuaja islame si muslimane. Merrni atë me vete në një udhëtim rrugor, në autobus ose luani një lojë të shpejtë ndërsa jeni duke shkuar në Shqipëri dhe në botë!

Mbi formatin e Kuizit Islamik në 🇦🇱Shqipëri

TIPARET:
★ Mijëra pyetje të diturisë islame, aq më tej ju shkoni më shumë këto pyetje.
★ Renditja ju lejon të ftoni miqtë tuaj për të luajtur ndeshjen.
★ Hyni në Google
★ Tabela e përgjithshme e drejtuesve.
★ Lista e arritjeve.
★ Ndani rezultatin tuaj me Facebook.
★ Mundësia për të luajtur offline.
★ Falas 100%.
★ 6 arritje për të fituar ndeshjen.

Ju mund të përfitoni nga sugjerimet e mëposhtme. Lojë kuizi ofron 5 lë të kuptohet:
★ Ndryshimi – Ndryshon pyetjen.
★ 50/50 – Zvogëlon zgjedhjet tuaja.
★ Shfaq – Tregon përgjigjen.
★ Gjeniu – Gjeniu do ju ndihmojë.
★ Mbrojtja – Ruan lojën tuaj nëse përgjigjeni gabim.

Bëhuni një qenie shoqërore, ndiqni ne !:
– Facebook: https://www.facebook.com/millionaire.mobile.games
– Twitter: @millionaireappm

Atëherë, çfarë po pret? Instaloni dhe mësoni fenë tuaj të 🕌Islamit në gjuhën shqipe.

– Ndërfaqja e lojës ka ndryshuar pak.
– Gabimet ishin fikse.
– Gabimet në pyetje janë fikse.
– Janë shtuar pyetje të reja.

Game id: sq.albanian_shqip_kuizislamik.milioner_millionaire

App Information of Milioneri 🌙Islamik - Shqip 2020: Kuizi Shqiptar Download free game

App Name Milioneri 🌙Islamik - Shqip 2020: Kuizi Shqiptar
Package Name sq.albanian_shqip_kuizislamik.milioner_millionaire
Version 1.0.4
Rating ( 17 )
Size 11.7 MB
Requirement Android 4.1+
Updated 2020-05-14
Installs 1,000+
Category Games, Trivia